Minä olen...

1974 syntynyt Potoskavaaran alkuasukas. Kotitilalla kasvanut yksilö, joka ei ole kotoaan opiskeluita lukuunottamatta kauas lentänyt.
Opinnot on käyty Kiteellä lukiossa ja Puhoksessa maatalousoppilaitoksessa sekä Tampereella (urheilu)hierojanammattitutkinto tuli suoritettua agrologi opintojen jälkeen. 
Olen ollut kotitalla vuodesta 2001 lähtien. 
Kasvatan omalla nimellä yhdessä Farmirekku-nimikkeen alla työlinjaisia border collieita.

Ensimmäinen paimenkoira tuli taloon 2001, Winston, josta kaikki lähti. Kiinnostus koirien käyttöön ja kouluttamiseen, kilpailemiseen, kasvattamiseen jne. 

Tilallamme kasvatetaan Charole-emolehmä karjaa sekä gotlanninturkislampaita luomuna. Koiria käytetään niin paljon kuin mahdollista. Eläinten laidunsiirrot ja tehokas laidunnus perustuu pitkälle hyvin suunniteltuun viljelykiertoon sekä isolta osin siihen kuinkan laidunsiirrot ovat mahdollisia koirien avustuksella.

Kilpaileminen 
Olen SPKY:n maajoukkueessa ollut mukana PM, EM sekä MM-kilpailuissa koirilla Lekebergas Sipri, Pomo ja Heili. Olen jonkinverran kilpailuviettinen, johtuen vahvasta raviurheilutaustasta, ja harjoittelulla onkin ainka oltava jokin tavoite. Pidän tunnelmasta ja itsensä haastamisesta. Minna Eronen